torstai 27. lokakuuta 2016

Kuuden vuoden lisäinvestointi - sikasiistii


Kun tehdään 20.000 euron lisäinvestointi pelkästään kellosepän työkaluihin, niin tarkat pitää olla laskelmat, että korjaustyön osuutta lisätään kattamaan tuo panostus. Mutta sikasiistii kuitenkin.

Witschin koneet ovat täydellisen tarkkoja ja vastaavat laatumäärityksiltään parhaimpienkin kellovalmistajien huoltokriteerejä. Tämä tässä on Proofmaster S -tiiviystesteri, joka on itse asiassa aivan päivittäinen ja välttämätön työkalu ja paransi huomattavasti aikaisempaa tiiviystestaustarkkuutta.


 Testaus tehdään eri paineilla ja nythän me päästään jopa 150 atm asti tarkistamaan jo ammattimaiseen käyttöön suunnitellut sukelluskellotkin. Eipä tarvitse enää niitäkään muille maille asti lähetellä! Tiedättekö muuten kuka on suunnitellut ja valmistanut tämän laitteen, jolla päästään sinne 150 atm syvyyksiin? Kyseessä on parintonnin laite ja sen on ansiokkaasti tuonut markkinoille kelloseppä Antti Kuitto, jolla paljon muitakin ansioita tuolla Helsingin suunnalla. Turun suunnalla hallinnoi sitten kelloseppä Pasi Viljanen - täällä meillä on tietysti käynninsäädöt ja testaukset tehty ennenkin, mutta monen sveitsiläisen merkin laatukriteerit ovat niin tarkkoja, että vasta uusi Witschin Watch Expert III täyttää ne kaikki kriteerit. On käypä peli ja kelloharrastajat mielissään, kun se tuuppaa paperille dokumenttina käyntitarkkuudet.


 Konetta ja laitetta ja kompressoria melkoisen tuli iso konekanta - sekä mekaanisille että paristokäyttöisille kelloille vielä omat laitteet.
Kummankaan kurkkua ei kurista - tämä bisnes vaatii meiltä molemmilta ammattitaitoa; kellosepäntaidon ja -työn  lisäksi myös kaiken kattavassa asiakkuudenhallinnassa, jotta voidaan hyödyntää tämä panostus menestykseksi. Hulluhan se on, joka ei yritä - vai hulluko se on, joka yrittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti