tiistai 5. syyskuuta 2017

Kansainvälistymisen aikaa Kellokaupalla

Kun Kellotorin Bojko Ivanov kosiskeli muutaman kuukauden verran, niin pienen mietinnän jälkeen vastattiin KYLLÄ. 

Kaikkihan on Kellotorin tekijöiden osalta lähtenyt siitä, että Kameratori piste fi on valloittanut  käytettyjen kameroiden ja kameranosien sekä kamerahuoltojen osalta maailmaa menestyksekkäästi - ja sitten samaa konseptia lähdetiin tekemään kellojen kanssa, jossa pilotointi on tehty ensin Pietilöiden kanssa - tavoitteena Kameratorin tapaan ihan sama kansainvälinen menestys niin käytettyjen kellojen kuin kellohuoltojen osalta. Sivustolle valitaan kumppanit, jotka täyttävät Kellotorin kriteerit yhteistyökumppanuuden osalta ja jotka pystyvät aktiivisesti tarjoamaan oman panostuksensa käytettyjen ja huollettujen kellojen tarjontaan. 

Vähän jänskättää tämä kansainvälinen kuumotus, jossa tältä osin kasvamme yhdessä ja yhteisesti Kellotorin kanssa. Kellotori on siis alusta kansainväliselle käytettyjen kellojen kaupalle - ja yhtä lailla suomalaiset lasketaan osaksi tätä asiakaskuntaa. Kellotori piste fi toimii Suomen lisäksi sekä EU:n alueella että sen ulkopuolella. 

Julkkarit ovat 11. syyskuuta klo 12:00, ja tietenkin digiaikaa kun eletään, niin julkistus on eri nettisaiteilla, jossa meidät toisena alustakumppanina esitellään yleisölle.  Ensiesittelyyn olemme valinneet 20 kpl huollettuja vintagekelloja 50-, 60- ja 70-luvuilta. Sitä ryhmää valikoiden keräämme kunnostukseemme ja huollon jälkeen ne ovat ostoskoriin poimittavissa Kellotorilta. Meistä on merkityksellistä, että toimijat ovat erilaisia tarjonnaltaan, jotta ostajaa palvelee eri hintatason ja eri merkkien kirjo - kuitenkin niin, että laatukriteereissä ollaan samalla viivalla ja hinnoittelussa osataan tehdä kattavat tutkimukset, jotta ne pärjäävät kansainvälisessä vertailussa.

Tässä vilautus tulevasta, Atlantic Travelmate Alarm vedettävä kello 70-luvulta

Kellotori/ Marketplace: www.kellotori.fi/en ( 11.9 avataan myös KultaViljaset-osio)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti