torstai 7. joulukuuta 2017

Vanha Omega Seamaster vaimolle joululahjaksi

Mikke oli käynyt tyhjentämässä appiukon kuolinpesää ja sieltä peruilta oli löytynyt apen vanha Omega vuodelta -62 ja vaikka alunperin Mikke ajatteli huollattaa sen itselleen, niin hyvin pian hän tuli toisiin aatoksiin; kellohan kuuluu vaimolle arvokkaana muistona isästään. 

Todentotta, 60-luvun miesten kellot istuvat myös naisen käteen mainiosti ja tämä yksilö on tarkoitus antaa yllätyslahjaksi jouluna.

Kuori tässä yksilössä on teräs/kultalevypinta, joten viimeistelyn jälki on moitteeton; kultalevy kestää hiomisen ja nyt sekä teräs- että kultalevypinta hohtavat uutuudenkiiltävänä.


Vintagemalleissa saa joskus odottaa varaosia enemmän kuin sen normaalityöjärjestyksemme, koska lähes kaikki Omegan vintagemallien varaosat ovat Sveitsissä ns. kellarivarastossa ja niiden toimittaminen on välillä hitaampaa kuin tuoreempien kellojen. Omegan alkuperäisiä varaosia löytyy kuitenkin tosi hyvin - ja vaikka odotus joskus on tuskaa, niin lopputulos palkitsee. Tässä onneksi oli varauduttu mahdolliseen viiveeseen ja varaosatoimitus tuli nappiajoituksella. Koneisto on jo tässä kasausvaiheessaan.Jotain henkilökohtaista ja uniikkia, myös takapohjan vanha kaiverrus säilytettiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti