maanantai 3. syyskuuta 2018

Raymond Weilin Camy Piccadilly 70-luvulta

Aivan totta:  Camy on vanha sveitsiläinen kellomerkki, jonka kärkinimi ja houkuttavimmat mallit löytyvät ajalta, kun Raymond Weil on tehdasta johtanut, hän teki siellä uraa yli parikymmentä vuotta ennenkuin tehdas meni konkurssiin vuonna 1976. Kyllä, sama Raymond Weil, joka  sittemmin perusti oman tuotemerkin ja jonka me kaikki tiedämme.

Camy teki silloisen toimitusjohtajansa Raymond Weilin johdolla viimeisinä töinään 70-luvulla hienoja ja trendikkäitä kelloja, joista yksi on tämä Camy Piccadilly. Laadukas, muhkeamuotoinen automaattikello ETAn koneistolla.


Mikäli kuva ei kerro, niin kuoren halkaisija on  44mm ja kuoren paksuus 13mm.


Hopeanvärinen taulu ja teräs/kultalevypinta. Kuoret on viimeistelty ja lopuksi se sai  Hirschin ruskean Rainbow-rannekkeen. On sitten käyttäjän makuasia haluaako siihen räväkkäämpää rannekeväriä, tämä kello antaa sille kyllä mahdollisuuden.

 Hienoja löytöjä, joita voisi sanoa sen aikaisiksi muotikelloiksi väreineen ja muhkeine muotoineen tukien 70-luvun räväkkää pukeutumista leveine puntteineen, tolppakorkoineen, sähäkkään rohkeine väreineen ja muotoineen. 70-luvulla oli kaikkea ja nyt se on täällä jälleen!  Tämäkin yksilö löytyy täysin huollettuna ja kuoriltaan kunnostettuna Kellotori-sivustolla: Camy Geneve Superautomatic



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti