tiistai 20. elokuuta 2019

Save the Beyond - Citizen haluaa pelastaa arvokkaat luonnonkohteet

Ihan loistava Citizenin kampanja on alkanut niin maailmanlaajuisesti kuin täällä meillä Suomessakin; Save the Beyond. 

Maailman suurin kellonvalmistaja haluaa muistuttaa kaikkia avokkaiden kohteiden säilyttämisestä haastamalla kaikki kellon käyttäjät yhteiseen kampanjaan: kuvaa sinulle tärkeä luonnon kohde ja osallistu kuvalla Instagramissa kilpailuun, jossa voi voittaa mm. huikeita kellopalkintoja. 

 Citizenin promaster-mallisto täyttää 30 vuotta ja promasterit on kehitetty juuri vaativiin olosuhteisiin ja  äärimmäisiin koetuksiin niin vuoristossa kuin meren syvyyyksissä. Ne kohteet ovat parhautta luonnonvaroissamme: syvät puhtaat meret koralliriuttoineen tai korket lumiset vuorenhuiput naparetkeilystä puhumattakaan. 


Promasterit ovat juuri sitä parhautta, josta Citizenit ovat tunnettuja: kestävät sukelluskellot syvyysmittareineen ja maastohiihtäjän tai vuorikiipeilijän kellot korkeusmittareineen ja kompasseineen . Kellolla on niissä olosuhteissa merkitystä, kellon pitää ääriolosuhteissa kestää ja ilmoittaa tarkasti missä ollaan, hapen riittävyyden kannalta on myös elintärkeää tietää missä syvyyksissä tai korkeuksissa ollaan. Timing, se on kaiken A ja O.

Katso kilpailuohjeet: Save the Beyond -kilpailut tai kysy lisätietoja Citizen jälleenmyyjältäsi: Kellokauppa KultaViljaset Turku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti