perjantai 30. joulukuuta 2016

Rallienglannista small talkkiin

Tänä päivänä ei taida enää löytyä mitään työtä vai käsityötäkään, jossa ei tarvittaisi kehittynyttä tietotekniikkaa. Se on osaltaan mahdollistanut monenlaisten uusien asioiden tutkimisen, eri tilauskanavien hyödyntämisen ja myös eri varaosapankkeihin pääsyn kukin omien liikekohtaisten sopimuksiensa puitteissa.

 Rallienglanti rupeaa kääntymään sujuvaksi small talkiksi ainakin kirjallisesti,kun maahantuojan portaalista tavailet nimikkeitä, joita on miljoona, ja pakko olisi nopeasti haarukoida huoltoarviota rikkoontuneista osista. Mutta pakosti oppii ja pakosti oppii muistamaankin, kun itse pääsee seuraavalla kerralla aina vaan helpommalla ja helpommalla etsinnöissään.


Mitä kehittyneempiä kelloja tuhansine osine tänä päivänä tehdäänkään, niin sitä tarkempaa on luonnollisesti myös niihin liittyvä huoltotyö. Pelkkä osaaminen ei riitä, kun puhutaan esimerkiksi tästä OMEGAN  Co-Axial -mallista;  jotta näitä kellotyyppejä pääsee huoltamaan, tarvitaan huoltosopimuksen lisäksi  merkkikohtaiset työkalut, jotka vastaavat kellovalmistajan vaatimustasoa, mutta tarvitaan myös oman tietotaidon kehittämistä ja opiskelua - meillä kotona pyörii jos jonkimoista opiskeluaineistoa niin teknologian tutkimiseksi kuin ihan halusta oppia mielekkäällä tavalla englannin kieltä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti