torstai 20. huhtikuuta 2017

Kellosta ja rannekkeesta halutaan esteettinen kokonaisuus

Vanha kello saa helposti uuden ilmeen rannekkeen vaihdolla. Uuden rannekkeen, sen materiaalin tai värin piristävä vaikutus tiedostetaan aiempaa paremmin ja uutta ilmettä valitaan kunkin kellon brändi-ilmeeseen sopivalla rannekkeella. Nyt kevään tullen rannekekauppa on kuumimmillaan ja siksipä otin Juhaan yhteyttä, jotta saadaan kuulla tuoreimmat uutiset Hirschiltä.

 Kelloharrastus on lisännyt rannekkeiden myyntiä paljon, valveutuneet harrastajat ovat ryhmä, joka haluaa kellosta ja rannekkeesta esteettisen kokonaisuuden ja siihen Hirschillä on vastata monipuolisella valikoimalla - sanoo Juha, jonka kaikki alan ihmiset varmasti tuntevat, tuttu myös  monesta kellotapahtumastammekin.


Mitä uutta, Juha?  Princessiin uusia värejä ja Osirikseen uusia nupukkipintaisia värejä.Ihmeellisin uutuus on Performance Collectioniin tullut Stone. Siinä on kautsu pohja, jonka päälle on liitetty erityisvahva kangas ja tähän kankaaseen on kiinnitetty hiononnettua liuskekiveä - tuloksena uskomattoman elävä pinta! Myös musta linkkulukko kuuluu hintaan ja kuten kaikissa Performance Collectionin rannekkeissa, takuu on 30 kuukautta.

Ja yleisesti kevään trendeissä on väriä, miehille vahvempia sävyjä ja naisille tarjolla myös hempeämpiä sävyjä.


Rannekkeilla sopii hullutella, mikä on villein yhdistelmä, jonka olet nähnyt ja joka toimii?
Entinen esimieheni oli ruotsalainen ja hän käytti Ruotsin itsenäisyyspäivänä ranneketta, jossa toinen puoli oli keltainen ja toinen sininen. Ja sitten vähemmän toimiva oli kullanväriseen Rolex-kopioon yhdisetty kullanvärinen Princess-ranneke. 

Vilautapa, Juha, kättä - mikä kello on itselläsi ja millä rannekkeella?
Kädessä on Hirschin edustajien nimetön automaatti ja rannekkeena harmaa Stone.

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti