maanantai 2. lokakuuta 2017

Euroopan Citizen-johto Kuopiossa

Lokakuun alkajaisiksi joukko kellokauppiaita ympäri Suomen vietti  Octoberfestiä Saurumin vieraana Kuopiossa. Päivässä oli niin Lumoava-kattaus uutuuksista kuin Citizenin uutisia, paneudun tässä muutamalla kuitenkin "vain" kellokuulumisiin;  olihan se suuri ilo ja kunnia, kun päivässä oli mukana  Citizenin Euroopan pääkonttorilta varatoimitusjohtaja Hiroyuki Ohta ja myyntijohtaja Chika Fujiwara.

 Euroopan konttorin terveisinä oli lyhyesti se, että muistetaan  heidän monet ylpeydenaiheensa - ja etenkin supertitanium.  Titaani itsessään on pehmeä materiaali, joka perinteisesti naarmuuntuu helposti, mutta Citizenin patentoima supertitanium on viisi kertaa kovempaa ja lähes puolta kevyempää kuin teräs - ominaisuus, johon kukaan muu ei yllä. 
Citizen  on maailman kuudenneksi suurin kellovalmistaja. Se tyydyttää hyvinkin Citizeniä, mutta kellokilpailussa pärjätäkseen täytyy jatkuvalla kehitystyöllä pitää myöskin asemansa, vaikka ainahan se lisäsiivun haukkaaminenkin kiinnostaa.


Suomen markkinoilla tapahtuu koko ajan myönteistä kehitystä. Teknisesti valveutunut Citizen sopii hyvin urheilumaailmaan ja onkin sponssaamassa mm. Iivo Niskasen hiihtouraa. Uudet Iivo Niskanen Collection -mallit tulevat tuota pikaa, omamme toki poimittiin myös tilaukseen ja ne tulevat marraskuussa ja niillä sitten tietenkin tuetaan Iivon matkaa 2018 Olympialaisissa. Ei Citizen tokikaan ole vain sporttaajien kello, mallistoa löytyy ekologisesti valveutuneille peruskellon käyttäjille ja myös nuorille laadukkaampaa kelloa hakeville sekä pukumiehille, jotka haluavat kelloltaan ominaisuuksien lisäksi tyylikästä ulkonäköä. Yksi tärkeä asia tässä tapaamisessa oli myös - jo toisen kerran kauppiaat pääsivät valitsemaan Suomeen valittavaa Citizen-mallistoa, nyt meille tarjoiltiin näkymät keväältä 2018 ja jokainen kauppias sai siihen kohtaan tehdä puumerkkinsä. Tilauskiinnostuksen mukaan maahantuoja sitten edelleen neuvottelee Euroopan tasolla, että mihin malleihin tänne Suomeen tehdään varaus. Onnittelut, Saurum, tämä on loistavaa sitouttamista! No pics, not yet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti