tiistai 30. toukokuuta 2017

Turun Omega Service Center palveluksessasi

Suomessa on nyt 17 valtuutettua Omega Service Centeriä ja  Kellokauppa KultaViljaset on niistä yksi, Turun ja  Turun seudun valtuutettu Omega-huoltopiste. 


Miten on, Swatch Groupin huoltopäällikkö, Antti Aurila, onko Suomessa tällä hetkellä sopiva määrä valtuutettuja Omega-huoltopisteitä?
Tällä hetkellä on 17 valtuutettua huoltopistettä. Kaikilla tuntuu töitä riittävä kiitettävästi. Eiköhän se kerro siitä ettei niitä ainakaan ole liikaa.

Miksi on niin tärkeää, että kellot huolletaan vain valtuutetuissa huoltopisteissä?
Näin halutaan saada kuluttajalle luotettava huolto, asianmukaiset välineet, olosuhteet ja viimeisin tieto suoraan tehtaan sivuilta.

Miten huoltopisteet ovat valikoituneet?
Kellosepät ovat esittäneet halukkuutensa huoltaa Omega-kelloja. Sen jälkeen sepät on testattu ja varustettu oikeilla  työvälineillä ja extranetin käyttöoikeuksilla, mistä voidaan tilata osat  ja  sieltä löytyy myös ohjeet kaikkiin koneistoihin  ja dokumentti osiosta ohjeet kaikkeen tarvittavaan.

Kouluttaako Omega uutuuksien osalta myös säännöllisesti huoltopisteitä ja ovatko jatkokoulutukset tarpeellisia?
Koulutus ohjelma on käynnistynyt tänä vuonna Skandinaviassa ja  Suomessa  alkaa ensimmäiset kurssit syksyllä. Jatkokoulutus on hyvin tarpeellista tänä päivänä, kun uusi kaliperi  tulee tehtaalta ulos, on niissä yleensä uutta tekniikkaa ja uudenlaisia öljyämisiä ym.


Kiitos, Antti, näistä tiedoista. Kerrohan mikä sinusta itsestäsi on kelloseppänä haasteellisinta kellohuolloissa tai palkitsevinta?
Kyllähän se on aina hienoa saada mekaaninen koneisto toimimaan ja kuoret kunnostettua lähes alkuperäiseen kuntoon. Liitteenä pari kuvaa ennen ja jälkeen kuoren kunnostuksen.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti