perjantai 18. elokuuta 2017

Kelloihmiset Kellojen Yössä Turussa

Kellojen Yö oli juuri semmoinen yö, että se täytti ainakin meidän itsemme ja mukana olleiden näytteilleasettajien odotukset - ja koska onnistumisen tunteet eivät ole koskaan yksisuuntaisia, niin varmasti myös illassa viihtyneet vierailijat nauttivat kelloillan antimista.

Kelloja, kelloja, kelloja pöytien täydeltä vintagekelloista uusiin ja myös käytettyihin arvokelloihin asti. Meitähän oli tässä tapahtumassa osallistujia eri puolelta Suomea, mutta erikseen nostan esille meidän kohtaamisemme Kalevan Kellon kanssa. Tässä oli ennakkoluulotonta ja avointa Turku-Tampere -yhteistyötä, joka varmasti saa jatkoakin. Meidän turkulaisten iloksi saimme nähdä Juhani Pietarilan vintageaarteita, joita hän on kerännyt 50 vuotta. Eikä Turusta ole pitkä matka Tampereelle vastavierailulle.

Ville Hänninen Design ihastutti niin kelloillaan kuin valloittavalla persoonallaan. Silloin, kun kellon tekeminen on luovaa työtä ja omintakeista sellaista, niin se vaatiikin persoonaa taakseen. Ville aloittaa työt neuvottelemalla asiakkaan toiveista, asiakkaat ovat erilaisia ja niin ovat silloin kellotkin.


Rajamäen Kellotehdas oli ehkä odotetuin illan vieras monelle, harvemmin on Turussa nähty hänen tuotantoaan. Simo Ylitalo on sekä oman kellomalliston tekijä että kelloseppäkoulun opettaja - ja tehnyt yhteistyötä mm. Kari Voutilaisen kanssa.
Kruisailua Turkuun, Kellojen Yössä oli hienosti porukkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti